Unirea începe cu noi

October 29, 2018

 

Pe 26 martie am sărbătorit la Bruxelles Centenarul Unirii Basarabiei cu România printr-un concert caritabil alături de Maestrul Grigore Leșe și trei artiste extraordinare Olga Podobinschi, Maria Chifu și Mihaela Pletea, lansând European Centre for Romanian Unity, primul think tank care promovează idealul reunificării la nivelul Uniunii Europene. Cu sprijinul artiștilor noștri, al comunității românești din Bruxelles, al Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și Tinerii Moldovei, și în mod special cu ajutorul neprețuit al lui Anatol Ursu, o mică donație a ajuns zilele acestea la copiii aflați în dificultate și la cei din centrele de plasament de tip familial din comuna Codreanca, raionul Strășeni.

 

Cea care a făcut însă totul posibil e doamna primar Cleopatra Cobzac care se luptă de ani buni pentru a-i ajuta pe cât mai mulți dintre copiii care au nevoie de o familie să-și găsească un cămin cald în comuna Codreanca. Un exemplu de primar, de administrație locală, dar cel mai important un exemplu de om. Vă mulțumim pentru invitație, pentru efort, pentru că fără dumneavoastră nu ar fi avut loc această donație, pentru că ne-ați primit cu atâta dragoste și pentru că am cunoscut atâția oameni și copii extraordinari prin intermediul dumneavoastră.

 

Am înțeles încă o dată că omul sfințește locul și că unirea e inevitabilă pentru că a început deja, de jos în sus, așa cum e firesc, cu noi, cu românii de pe ambele maluri ale Prutului!

 

#2018edespreBasarabia #ÎncepemSăNeCunoaștem #MaiBineÎmpreună #UnireaFacePuterea 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

Oameni.Putere.România.Revoluție.

January 7, 2020

1/2
Please reload

Recent Posts

August 27, 2019

December 1, 2018

November 11, 2018

October 29, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook App Icon
  • Twitter App Icon

© 2023 by The Voice Project. Proudly created with Wix.com